fbpx

Vækstcoach

Vækstcoach 1:1 Vejen til vækst i din business

Hvordan vil din tilværelse se ud, hvis du havde masser af kunder? Kunder der betaler det du er værd? Hvad vil det give dig at kunne hæve en ordentlig løn til dig selv (og være med til at bidrage til familiens økonomi)? 

Drømmer du om at din virksomhed skal udvides? Vil du ændre på din virksomhed, så du kan arbejde mindre men tjene mere? 

Hvad vil det give dig, hvis du med stolthed i stemmen og rank ryk kunne sige, at du har den succesfulde forretning - på alle planer?

Vækstsessioner er for dig, der virkelig vil flytte din virksomhed eller dig der vil i gang med din virksomhed. På 1,5 time har du fået klarhed og kender dit næste step.


Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang som skabte dem

- Albert EinsteinEr din drøm en succesfuld forretning - men du er der ikke endnu?


  • Er du kørt lidt fast - sker der lidt fremskridt ind imellem for så igen at falde tilbage?
  • Er du i tvivl om i hvilken retning din virksomhed skal gå - har du ingen strategi?
  • Vil du gerne vækste - men har svært ved at se muligheder - eller kan du ikke vælge mellem alle dem der er?
  • Har du svært ved at prissætte dine ydelser/produkter?
  • Er du seriøs og topklar til at arbejde mere professionelt med din forretning?

Hyr mig som din vækstcoach, du får min sparring og hjælp til din strategi, udviklingsmuligheder, struktur, prioritering af opgaver, prissætning og økonom.

På 1,5 time er der fuld fokus på dine udfordringer og vi finder løsninger. Når sessionen er færdig - er du klar til at komme videre med dine næste steps mod at opnå den succesfulde forretning du har fortjent og drømmer om.

“Efter 1,5 times sparring med mig, ved du præcis hvad dit næste step er i din virksomhed”

Jette Martine


Tør du tage beslutningen om at du vil være mere professionel i din virksomhed?

Vil du vækste din virksomhed, kommer du ikke uden om at blive mere professionel som selvstændig. Det indebærer blandt andet at du tør tage beslutninger, kommer ud af din komfortzone, se på din virksomhed med nye øjne.

Vil du have større indtjening i din virksomhed?

Så er det nu, du skal ud af din komfortzone, kom ud og få sparring på hvor i din virksomhed du kan vækste. Sparring på hvad der skal til for at få større indtjening. Sparring på hvordan du kan gøre det nemmest.

(Der er ingen succesfulde selvstændige der ikke har benyttet sig af professionel sparring)

Vil du udelukkende lave det, du drømmer om i din virksomhed?

Arbejder du meget med alt muligt andet end det du drømmer om at arbejde med? Føler du ikke du har tid til at udvikle på din forretning? Så er det tid til at finde en løsning på hvordan du får tid til udvikling uden at du behøver at give slip på din indtjening.


Få din forretning som du ønsker dig


Vækst din forretning og få den præcis som du ønsker dig. Du får min sparring og hjælp til din strategi, udviklingsmuligheder, struktur, prioritering af opgaver, prissætning eller økonomi. 

I 1,5 time som sessionen varer sætter vi udelukkende fokus på din forretning. Når sessionen er færdig - har du klarhed og kender dit næs

Du får sparring på præcis dine udfordringer. Du får helt konkrete råd du kan implementerer med det samme.

Få løsninger på de udfordringer der står i vejen for at du får den succesfulde forretning du ønsker dig.


Vækst din forretning - få den forretning du ønsker dig

vækstcoach session på 1,5 time

for 2.300 kr. ex. momsForestil dig hvor langt du kan nå, når du kender dit næste step?
Hvor længe har du råd til at vente på at komme i gang?
Hvor længe vil du vente på din succes?Din garanti

Jeg garanterer dig, at du får valuta for pengene. Du få sparring på det du ønsker. Jeg spørger ind til dig og din virksomhed, støtter dig og guider dig til at finde den rigtige løsning for dig.

Du får dit næste step til næste niveau.

Din investering i at få skabt mere overblik og eller vækst svarer til ca. ½ kursusdag. Her er al fokus i 1,5 timer udelukkende på dig og din virksomhed – derfor er det langt mere effektivt.For dig, der vil føle sig som direktør i din egen virksomhed
Dig der vil tage styringen fuldt ud
Dig der ikke længere vil nøjes


Vækstcoach session på 1,5 time
Din investering i at få sparring på, hvordan du vækster din forretning
2.300 kr. ex. moms


Hvad vil det være værd for dig, at få hjælp til at kunne hæve din omsætning?“Jette er en super skøn og dygtig kvinde, som skaber en ro og tryghed omkring et område, hvor jeg personligt føler mig lidt på dybt vand. Hun taler og rådgiver på et niveau alle kan være med på og sikrer at man ikke efterlades. Stor anbefaling herfra”

Desireè Rose Højer

“Jeg har fået en række relevante tips, til hvordan jeg sikre min økonomi bedst muligt. Der har været nogle aha-oplevelse undervejs, som er vigtige men som jeg ikke ville have tænkt over.


Jeg vil anbefale kurset for at få et overblik over hvor man kan starte i forhold til sin virksomhedsøkonomi”

Pipaluk Holm-Jacobsen

“Hvor er det dejligt at kunne spørge Jette til råds om store og små spørgsmål med hensyn til regnskab. Jeg deltog i Jettes online forum med andre selvstændige kvinder, som var super brugbart og hjælpsomt i forhold til mine udfordringer med bogføringen. Jeg er nu mere sikker i hvordan jeg skal agere fremadrettet. Tusind tak for det.”

Susanne Willerup 

Lær af eksperten


Jeg er uddannet indenfor regnskab, økonomi, ledelse, coaching og salg har mere end 30 års erhvervserfaring. Jeg holder løbende min viden opdateret gennem faglitteratur og kurser.


I årerne har jeg arbejdet som regnskabschef, controller, bogholder, projektleder og salgschef og konsulent hos forskellige mellemstore og store virksomheder.


I 2012 sprang jeg ud som selvstændig bogholder for en lang stribe af soloselvstændige, iværksættere og mellemstore virksomheder. Hvilket overraskende hurtigt blev en succesfuld forretning.


I dag er jeg vækstcoach og sparringspartner for en række selvstændige kvinder, der ønsker at vækste deres forretning. Sidegevinsten er, at det giver dem et økonomisk trygt fundament deres virksomhed kan vokse yderligere ud fra.


Min tilgang til at lære selvstændige kvinder, at skabe en virksomhed, der giver dem et trygt økonomisk fundament er holistisk. Jeg mener man skal se en virksomhed fra alle vinkler - mindset, strategi, udviklingspotentiale, vækstmuligheder, salg, prioriteringer og økonomi, for at skabe en succesfuld forretning.  Alt det lærer du i Martine Business Academy....