• Home >>

Penge og økonomi – mentorforløb

Share with:

FacebookTwitterLinkedInEmail this page


Er du klar til at tage din økonomi til nye højder?

 • Ved du ikke, hvor du skal starte?
 • Orker du ikke at finde ud af det hele selv?
 • Synes du din bankrådgiver er lidt træls og ikke helt forstår dig?
 • Drømmer du om at komme ud af hamsterhjulet, og få en sjovere og roligere tilværelse?
 • Vil du tjene mere uden at knokle mere?
 • Er du selvstændig, har du ikke tid eller lyst til at bruge en masse vinteraftner på at lære noget om virksomhedsøkonomi?

Jeg kan hjælpe dig, præcis der hvor du er. Alle forløb hos mig bliver individuelt tilpasset til dig og dine behov. 

Kvinde med penge

Det her er noget af det jeg arbejder mest med:

Privatøkonomi:

 • Din økonomi her og nu – hvor står du?
 • Dine udfordringer omkring din økonomi?
 • Hvordan du kan øge din indtægt.
 • Dine drømme for fremtiden.
 • Mål og planen for, hvordan du kommer derhen.

Businessøkonomi:

 • Hvordan du sammensætter dit salg, så du tjener mere.
 • Hvordan du læser og forstår dit regnskab.
 • Hvilke krav du kan stille til din bogholder/revisor.
 • Hvordan du via et budget, og opfølgning på dit regnskab, skaber større indtjening uden at skulle knokle mere.
 • Give dig simple rutiner, så du altid ved der er penge til moms, skat og til at holde ferie for.

 

Jeg har hjulpet mange før dig, og glæder mig til også at hjælpe dig.

At gå fra at være ubevidst omkring penge og økonomi til at turde tage det fulde ansvar, blive bevidst og få max ud af dine penge. Det kræver mod.

( Men jeg lover dig, det er det hele værd)

Jeg hjalp Lene:

Reference lene

Du skal være indstillet på, at omfanget af din succes vil afhænge af det arbejde du er villig til at lægge i processen.

At ændre sin økonomiske adfærd kan ikke klares på en eftermiddag. Det er en proces, men desto større indsats, jo større succes. Det klares bedst ved at tage et skridt ad gangen, stille og roligt i dit tempo. Det er vigtigt, for selv små justeringer og ændringer skal have tid til at sætte sig fast, så de bliver til rutiner.

Du vil i forløbet opleve, at der er perioder hvor du vil føle du har styr på det hele – og så kommer der noget nyt igen, som skal have lov til at bundfælde sig.

Du tænker måske – jamen jeg er ikke god til tal

Det er altid dine penge og økonomi der er i fokus. Jeg sørger for at tilpasse mig til der hvor du er. Indenfor penge og økonomi er der ALDRIG dumme spørgsmål. Hos mig vil du ALDRIG møde fordomme eller løftede pegefingre. Forstår du ikke det hele første gang, tager vi det igen. Det vigtigste er, at du skal føle dig tryg ved det hele. Min succes er afhængig af, at du lærer det du skal bruge.


Derfor skal du vælge mig som din personlige mentor økonomi:

Jeg har selv gået vejen fra overforbrug og underskud til overskud. —– Og jeg kan betro dig, at det vil give dig en helt anden livsglæde, mindre stress, bedre nattesøvn og ro i maven at få styr på det. Jeg startede virksomheden op fra ingenting til en succesfuld business, som enlig mor med hus og bil midt i finanskrisen. Ja, tro mig folk rystede lidt på hovedet, men dels havde jeg ikke råd til at leve på understøttelsen og dels var tiden inde for selv at bestemme mine arbejdsopgaver.

Nu viser jeg dig vejen. Stille og roligt arbejder vi os igennem alt det du er i tvivl om, derefter går vi over til at arbejde mod dine drømmemål. Og det virker.

Går du rundt med en drøm om at få styr på alt det med penge og økonomi? Book 3, 5 eller 10 sessioner, det virker.

Nu tænker du måske – puha det er garanteret dyrt, hvor skal jeg skaffe de penge.

Rolig nu

– og ja, jeg arbejder selvfølgelig ikke gratis.

Så tænker du måske – men 3 sessioner kan vel ikke gøre det.

Nej, jeg skal være ærlig (og jeg er et ærligt menneske) og sige, at du kan ikke lære, det du skal vide om penge og økonomi, og så lige få fikset forskellige udfordringer på få timer. Men du kan komme i mål, hvis du står midt i en udfordring du ikke ved, hvordan du skal håndtere. Langt det bedste resultat får du, hvis du booker 10 sessioner, mens for nogle vil det være helt fint med 5 sessioner. Det afhænger meget af hvem du er og hvilke udfordringer du står over for. Men det tager vi hen ad vejen

3 sessiner5 sessioner10 sessioner

3 sessioner: Er for dig, der har en mindre helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til at få løst, så du kan komme videre. Det kan være din privat- eller din businessøkonomi. Pris for 3 sessioner er kr. 3.600. incl moms. Det er incl. min forberedelsestid. Du kan betale i 3 nemme rater.

5 sessioner: Er for dig, der vil lidt dybere ned i hvorfor din økonomi ikke spiller i den retning du ønsker. Du får redskaber og støtte til, hvordan du kommer igang på en nem måde. Vi sætter realistiske mål der er tilpasset din økonomi og dine ønsker. Du får adgang til redskaber, der vil støtte dig også efter sessionerne. Og ikke mindst får du 1/2 times opfølgende telefoncoaching. Du kan vælge at lægge timerne sammen, så du måske 1. gang bruger 2-3 sessioner. Pris ved 5 sessioner er kr. 5.500 incl moms og min forberedelsestid. Ved at vælge 5 sessioner på en gang sparer du 500 kr. + du får opfølgende telefoncoaching. Du kan dele betalingen i 3 nemme rater.

10 sessioner: Er for dig, der virkelig vil tage din privat- eller din businessøkonomi til nye højder. Du vil have det økonomiske overskud. Du vil tjene flere penge uden at arbejde mere. Du vil kende dit værd og få ordentlig betaling for det. Du vil have så meget styr på din økonomi, at du ikke skal tænke over den i hverdagen. Du vil bruge din kostbare tid til det der virkelig betyder noget for dig. Vi går dybt ned i din økonomi, vi finder din store drøm frem, vi sætter realistiske mål, der gør det muligt for din at komme i mål. Du får adgang til redskaber der er nemme at bruge og som støtter netop dig i din proces. Du får en plan så du trygt selv kan komme videre. Du får 2 x 1/2 times opfølgende telefoncoaching. Du kan vælge, at booke flere sessioner ad gangen, f.eks 2-3 sessioner. Det vil jeg anbefale at gøre 1. gang så du virkelig kommer i gang. Pris for 10 sessioner kr. 9.800 incl moms og min forberedelsestid. Ved at booke 10 sessioner på en gang sparer du  2.200 kr + du får 2 x opfølgende telefoncoaching. Du kan dele betalingen i 6 nemme rater.

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig sender du mig en sms på 27 85 55 46, så ringer jeg dig op, og vi laver en aftale.

 

Hvad så lige med betaling? 

Når du trykker på bookingknapperne ryger du direkte til betaling. Du får efterfølgene en faktura. Har du virksomhed, kan du trække udgiften for sessioner i businessøkonomi fra i dit regnskab.

 

Tag dig selv, dine penge og din økonomi alvorligt – du har fortjent det.

Du vil aldrig fortryde det – det lover jeg dig.

 

Hvad er min baggrund og hvad kan jeg give dig?

Min uddannelse er indenfor regnskab og økonomi. Sideløbende med dette, har jeg taget en life- og coachuddannelse og senere en mentoruddannelse. Derudover har jeg læst et hav af bøger, deltaget på en masse workshops og kurser både online og ikke online. Jeg har talt med masser af kvinder omkring økonomi og er stadig lidt overrasket over at vi her i 2018, stadig har penge og økonomi som tabu.

Det kan nemlig være svært at finde lige præcis den hjælp du har brug for, når det ikke er et emne der sådan bliver diskuteret.

Du vil opleve, at jeg kombinerer min faglige økonomiske baggrund med teknikker fra både coach- og mentoruddannelsen. Et forløb hos mig kan den ene gang være en coachsession. Næste gang  kan det være jeg indtager rollen som mentor og deler rundhåndet ud af al min viden. Det kan blive en session med helt lavpraktiske redskaber som; budget, hvordan læser du et regnskab eller nogle udregninger. Men det er altid dig der bestemmer, hvad du ønsker at få taget op. Jeg vil så komme med forslag til, hvordan det bedst løses.

Kombinationen af mine faglige uddannelser gør, at vi kan komme hele vejen rundt om dine penge og økonomi. Det er ligeså vigtigt at arbejde med mindsettet, som at lære dig at lægge et budget. Problemer omkring penge og økonomi, handler nemlig ikke kun om penge. Det er supervigtigt, at justeringer og ændringer i dagligdagen bliver til rutiner, så du ikke skal tænke så meget over det. Det er her i dagligdagen, at du kan flytte din økonomi mest og det skal være så nemt som muligt.

 

Kærlig hilsen

Jette Martine Beck

Coach/mentor speciale økonomi, iværksætter, regnskabskonsulent