fbpx
 • Home >>

Regnskabskursus for Selvstændige kvinder

Er du iværksætter, soloselvstændig eller driver en mindre virksomhed med få ansatte?

- kender du det her?


 • Du skubber bilag, bogføring og regnskabet foran dig, og tænker:" En dag får jeg tid" der giver dig dårlig samvittighed, usikkerhed og gør dig utryg


 • Du bogfører dine bilag, men er i tvivl om du gør det rigtigt og om du har alt med. Du ved det har stor betydning i forhold til hvad du kommer til at betale i moms og skat.


 • Du har sat priser på dine ydelser og produkter, men er i tvivl om du rent faktisk kan leve af det.


 • Du har en bogholder/revisor, men du ved ikke hvilke krav du kan stille til hende/ham eller hvad du skal spørge om. Du bryder dig ikke om, eller føler skam over at du ikke har mere styr på det. Du forstår ikke helt hvad hun/han fortæller dig om dit regnskab, så du lader som om, for ikke at virke dum.


 • Du har mistet overblikket over din økonomi og regnskab og du ved ikke hvordan du skal få styr på kaosset


Drømmer du om det her:

 • At være hende nu med styr på økonomi og regnskab, indtægter og udgifter og den helt rigtige prissætning. Hvilken følelse vil det give dig?
 • Du bruger langt mindre tid på dine bilag og regnskaber - fordi du har fået redskaberne til hvordan du gør. Forestil dig, hvor meget ekstra tid du vil få til at drive din virksomhed og servicere dine kunder?
 • At være direktør for din egen virksomhed, at du med stolthed kan sige at du har fuldt overblik over økonomien, så du nu planlægger dine aktiviteter fremadrettet ud fra et økonomisk trygt fundament. Hvordan vil det være for dig?
 • Du taler i øjenhøjde med din bogholder/revisor, du er ikke bange for at spørge og stille krav. Hvilke følelser vil det give dig?
 • Du bliver en federe mor, kone og veninde, nu er du nærværende fordi du har løst dine økonomiske issue - du har taget action - du forfølger dine drømme. Hvordan vil det være for dig?

Alt det her er din hverdag efter du har været på kurset


Det unikke ved dette regnskabskursus for selvstængie kvinder er, at du bliver undervist ud fra et fiktivt regnskab, der til forveksling ligner dig eget - så det er langt nemmere for dig at forstå dit regnskab og sammenhængen i hele din økonomi. Kurset er tilpasset dig der er iværksætter, soloselvstændig eller har en mindre virksomhed med få ansatte.

Du får alle mine bedste tips og tricks, som jeg har oparbejdet gennem mere end 30 års erfaring, så du fremadrettet bruger mindre tid og hurtigere får det fulde overblik over din økonomi.

Du bliver undervist i SundØkonomiMetoden, en enkelt metode, som jeg har udviklet og testet og som jeg ved virker. Bruger du SundØkonomiMetoden vil du ​sparer meget tid og penge.

Der er tid og rum til løbende spørgsmål fra dig, mit succeskriterie, er at du kan bruge det du har lært når du kommer hjem.

Jeg tager dig i hånden hele vejen igennem dagen

Det har kunderne spurgt om:

Jeg er bange for det er for svært

Jeg kan godt forstå, hvis du synes det er svært, men jeg tager dig i hånden hele vejen.

På mit kursus lærer du en masse praktiske tips og tricks, som gør det langt nemmere for dig at forstå.  Ud fra mine mere end 30 års erfaring, har jeg håndplukket præcis de ting, du som selvstændig har brug for at lære der hvor du er nu. Jeg taler et sprog alle forstår.

Kan jeg ikke bare sende det til min bogholder?

Jo, du kan godt lade en bogholder lave dit regnskab, med det er desværre ikke helt nok.

Det er dig og ikke din bogholder der styrer din virksomhed. Det er dig der tager de daglige beslutninger om nye investeringer, annoncering m.v. Du skal du kende dine regnskabstal for at du kan træffe de økonomisk bedste beslutninger for din virksomhed.

Jeg har set en del konkurser gennem de mere end 30 år jeg har arbejdet med økonomi, regnskab og ledelse. Alt for ofte sker det for de selvstændige, der ikke holder øje med deres økonomi og regnskab.

Drømmer du om en sund og levedygtig virksomhed, skal du på den ene eller anden måde sætte dig ind i tingene og holde skarpt øje med udviklingen i din virksomhed.

Jeg er dårlig til tal - kan jeg være med?

Jeg kan ikke det med tal – jeg var dårlig til matematik i skolen

Mange tror fejlagtigt de er dårlige til tal og sammenligner ofte økonomi med de nervepirrende matematiktimer de hadede i skolen. Økonomi ligger langt fra de indviklede lange andengradsligninger og beregninger af ligebenede trekanter.

På mine kurser bliver du undervist i et regnskab der til forveksling ligner dit eget. Det er genkendeligt, du kan forholde dig til det, hvilket gør det langt nemmere for dig at lære og forstå regnskabet - også når du kommer hjem og skal til at bruge det. Her er der altid plads og rum til dine spørgsmål. Og jeg taler i et sprog alle forstår.

Skal jeg have kendskab til regnskab?

Nej, dette kursus er begynder kursus. 

Alle tidligere kursister har fået en masse ud af kurset, også selvom nogle af dem har været selvstændige i mere end 5 år

Jeg gider ikke spilde tid på regnskab

Men så håber jeg du har en virksomhed, hvor du tjener virkelig store beløb og har minimale udgifter eller har en mand der kan betale huslejen, sommerferien og lejrskolen til børnene.


Fakta er at langt de fleste selvstændige, kun lige tjener så deres økonomi render rundt de første 2-3-4 helt op til 5 år. Fortsætter den lille indtjening spilder du virkelig din tid med alt det du ellers laver. Bruger du måned efter måned, år efter år på at knokle for at få din virksomhed til at vokse, så du kan få en ordentlig omsætning – men ender med at bruge endnu flere penge, så er du lige vidt – der er stadig meget lille løn til dig selv.


Hvis du derimod bruger lidt tid på dit regnskab og økonomi, vil du med langt større sandsynlighed have langt større indtjening. Når du har styr på dine regnskabstal, tænker du anderledes, du bliver mere kreativ. Det gør at du handler mere målrettet og tør mere – det giver dig nogle helt nye resultater der ikke kan undgås at blive bedre.

Det her får du på Regnskabskursus for Selvstændige kvinder:

 • Du får en gennemgang af hvad dit regnskab består af, og hvilken betydning de forskellige tal i regnskabet har får dig?
 • Forestil dig, hvor fantastisk det vil føles, at vide hvilke produkter du tjener mest på. Så du fremover kan planlægge at sælge mere af det.
 • Du lærer genne hele dagen hvilke krav og spørgsmål du kan stille til din bogholder/revisor, så I kan tale i øjenhøjde. Hvordan vil det føles for dig? (husk de arbejder for dig, når du lærer at stille krav, vil du hurtigt finde ud af om du har den helt rigtige bogholder eller revisor. Det skal nemlig være et samarbejde)
 • Du ved hvilke poster i dit regnskab, du skal have ekstra fokus på, hvis du vil have bedre  cashflow, likviditet og overskud. Forestil dig hvad det kan gøre for din økonomi?
 • Du lærer hvordan du bruger SundØkonomiMetoden, som jeg har udviklet specielt til dig der er selvstændig,  det vil give dig store besparelser på både tid og penge. Hvad vil det give dig? Frihed?
 • Sådan udnytter du dit økonomisystem, du lærer hvordan du med 2 klik med musen for fuldt overblik over din virksomheds økonomi. Hvad vil det give dig?Du ved hvordan du prissætter dine produkter og ydelser, for bedre indtjening. Hvor tror du det kan føre dig hen?
 • Du ved hvordan du prissætter dine produkter og ydelser, for større omsætning. Hvor tror du det kan føre dig hen?
 • Slut med kaos og frygt for, at økonomien ikke holder. Nu har du fuldt overblik over dit regnskab og det kan ses positivt på bundlinjen. Hvad vil det betyde for din hverdag?

Alt det praktiske:

Alt det praktiske:

Dato / sted:  Kurset afholdes over èn dag.

Du kan vælge mellem den  12. oktober på Comwell i Sorø

eller, hvis du hellere vil den 26. oktober i København (sted kommer senere)

Tidsrum:  kl. 9.00 - 15.30

Forplejning: Der er fuld forplejning gennem hele dagen. Morgenmad og frokost samt eftermiddagskaffe med kage - der er hele tiden kaffe/te og vand.

Kursusmateriale:  Inkluderet i prisen. Du får en mappe med opgaver, tjeklister, SundØkonomiMetoden og et regnskab, som du kan lave dine notater på.

Tag dit eget regnskab med: Ikke fordi du skal dele med andre, men for at du bedre kan forstå dit eget regnskab og stille de spørgsmål der er relevante for din virksomhed. 

Tilmeldingsfrist for tilmelding til Sorø den 12. oktober er den 8. oktober

Tilmeldingsfrist for tilmelding til København den 26. oktober er den 22. oktober.

Din investering i at knække koden til hvordan du enkelt og let får fuldt overblik over dit regnskab/økonomien er 2.995 kr. + moms 


De 5 første tilmeldte får du 500 kr. i rabat - først til mølle.

 

Forestil dig at være hende, der med stolthed i stemmen, kan sige jeg har styr på regnskab og økonomi - det giver mig frihed og plads til at være langt mere kreativ.


Det er sidste regnskabskursuser i år og jeg ved ikke om jeg holder flere. 

Din garanti

Jeg er uddannet indenfor regnskab, økonomi og ledelse og har mere end 30 års erfaring, det kombinerer jeg med Businesscoaching og Spirituel Mentoring, så jeg skaber rum, når jeg lære dig og andre selvstændige kvinder at give slip på dine/deres blokering for regnskab, frygt for tal og for ikke at kunne finde ud af det. Jeg elsker at lære dig (selvstændige kvinde) alle de tricks om regnskab/økonomi, som du  ikke kan google dig, men som sparer dig for meget tid, penge og bekymringer, det giver dig et økonomisk trygt fundament din virksomhed kan vokse ud fra. 

Jeg vil hæve min omsætning med ro i maven, forstå mit regnskab og have større indtjening nu!


Din investering 2.995 kr. + moms


Vær blandt de første 5 tilmeldte og spar 500 kr.


Skynd dig - det er sidste hold i år og får styr på det hele til årsregnskabet og kom rigtig fra start i 2022 - det er først til mølle


  Det siger nogle af kursisterne om Regnskabskurset for Selvstændige

Det har være et supergodt kursus, ...

nu ved jeg hvor jeg står. Det har været givende med de gode snakke vi havde om økonomi og regnskab.

Selvom jeg havde det fint med mit regnskab før kurset, har jeg nu fået bedre styr på hvad jeg kan trække fra i skat.

Jeg vil anbefale kurset til alle der vil have indblik i hvad et regnskab er og hvorfor man skal lave det.

Marianne Arnkjær, Heartmind.dk  

Mine indvendinger i at deltage...

i kurset; jeg var bange for at jeg ikke kunne forstå regnskab, at min business var for lille og at det ville være kedeligt.

Jeg vidste nærmest intet om regnskab, da jeg trådte ind ad døren. Nu har jeg fået en god basisforståelse og jeg ved nu hvad jeg kan kræve og spørge min revisor om.

Jeg har forstået hvad der er vigtigt at vide omkring regnskab og økonomi.

Den største aha-oplevelse jeg fik var, at jeg nu forstår at en seriøs selvstændig sætter sig ind i sit regnskab.

Jeg vil klart anbefale kurset til alle selvstændige, der har brug for at få styr på regnskabet og økonomien.

Charlotte Scharling, CharlotteScharling.dk


Jeg troede jeg havde styr på mit regnskab...

– men det har jeg overhovedet ikke.

Den største fordel ved at være på kurset har været, at jeg er blevet klogere på, hvad jeg ikke vidste men burde have vist.


Jeg skal have lavet en ny struktur for mit regnskab og have flere poster med. Kurset har givet mig langt større overblik og jeg har en to-do-liste, som skal hjælpe mig fremadrettet med mit regnskab

.Jeg vil anbefale kurset til alle der starter op som selvstændige, det kan sparer en for mange unødige bekymringer.

Godt materiale og disposition.

Selvstændig 5 år, kursist

Jeg fandt fradrag for godt 20.000 kr....

som jeg ville havde snydt mig selv for, hvis jeg ikke havde været medpå kurset.

Supergodt kursus - jeg har lært så mange nyttige ting og forstår nu bedre sammenhængen. Jette er fantastisk til at forklare tingene.

Selvstændig 3 år, kursist

 

Lær af eksperten

Jeg er uddannet indenfor regnskab, økonomi, ledelse og salg har mere end 30 års erhvervserfaring.


I årerne har jeg arbejdet som regnskabschef, controller, bogholder, projektleder og salgschef, hos forskellige mellemstore og store virksomheder.


I 2012 sprang jeg ud som selvstændig bogholder for en lang stribe af soloselvstændige, iværksættere og mellemstore virksomheder. Midt i finanskrisen, som alenemor, med hus, bil og et par teenagere, så det skulle nogle penge på bordet

.

Min økonomiske baggrund kombinerer jeg med Businesscoaching og Spirituel Mentoring, så jeg skaber rum, når jeg lærer selvstændige kvinder at give slip på deres blokeringer for regnskab, frygt for tal og for ikke at kunne finde ud af det.


Jeg elsker at lære selvstændige kvinder alle de tricks om regnskab/økonomi, som de ikke kan google sig til, men som sparer dem for meget tid, penge og bekymringer, det giver dem et økonomisk trygt fundament deres virksomhed kan vokse ud fra.

jmb_name_midnight800X156Din investering i at føle dig som en professionel selvstændig nu med større overskud er 2995 kr. + moms


Vær blandt de første 5 tilmeldte og få 500 kr. i rabat


Ville det være en hjælp for dig i hverdagen aldrig mere at have dårlig samvittighed og stress over økonomien?

Hvordan vil det være for dig at du med stolthed i stemmen kan sige, "jeg har styr på mit regnskab"? 

Det er sidste regnskabskursus der bliver afholdt i år - ved ikke om jeg holdet igen til næste år.


I tvivl - Book et møde med mig, hvor jeg hjælper dig til at blive klar på, om du har glæde af at deltage på kurset.