Privatpolitik

Share with:

FacebookTwitterLinkedInEmail this page


PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos jettemartinebeck.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

 

  • Dit navn
  • Firmanavn
  • Din adresse
  • Din virksomhedsadresse
  • CVR-nummer
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Oplysningerne bliver slettet efter 5 år i henhold til regnskabsloven. Men for at vi kan behandle dit køb skal vi bruge dine oplysninger, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Altså, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, det kan du gøre ved at afmelde dig fra nyhedsmagasinet eller ved at kontakte os på jmb@jettemartinebeck.dk

Datasikkerhed

Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb (E-conomic og Simplero). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan få af vide hvilke personlige oplysninger vi ligger inde med om dig. Du kan blot henvende dig her:

Jette Martine Beck – Feminin Økonomi
CVR-nr. 33626738
Tjærebyvej 2
4690 Haslev
Tlf.: 27855546
E-mail: jmb@jettemartinebeck.dk

Er der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan du afmelde på nyhedsmagasineteller du kan skrive til ovennævnte mailadresse.

Du kan, hvis du ønsker det,  klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.