fbpx

Hvem er Jette Martine Beck?

BIRKA_JMB_07

Jette er uddannet indenfor regnskab og har arbejdet som bogholder, controller og regnskabschef i forskellige typer virksomheder. Tal og økonomi har altid fascineret hende, men en særlig interesse for kvinder, penge og økonomi har altid været der. Jette har taget en stribe uddannelser og kurser indenfor økonomi, coaching og mentoring. For at kunne give sine kunder den bedste viden, holder hun sig løbende opdateret via, internet, bøger, workshops, netværk m.m.

I 2012 startede Jette, til trods for de stramme tider, Beck Regnskab op, som hurtigt blev en succes. Hun har siden opstarten levet udelukkende af sin business som ene-forsørger med eget hus, bil og børn.

Sideløbende har hun haft coaching og mentorsessioner, hvor hun har hjulpet sine kunder, med at se penge og økonomi på en anden måde. Som hun siger, det er ikke nok at lægge et stramt budget eller sparer sig til flere penge på kontoen, så bliver livet nemlig surt og hårdt.

Der skal arbejdes dybere og længere, der findes nemlig ikke nogen pille der over en nat kan ændre en stram økonom til en økonomi i overflod. Økonomien bør ses over hele livet og ikke kun her og nu. Eller som mange lever fra lønudbetaling til lønudbetaling.

For en del år tilbage var Jette selv igennem overforbrug, overtræk, nervøs for at komme i netbanken. Gik rundt med de kedelige sidegevinster som skyldfølelse, skamfuldhed, søvnløse nætter, stress og ondt i maven over økonomien.

Jette tog beslutningen om, at nu skulle det være slut. Hun ville ikke bruge resten af sit liv på dårlige følelser bare på grund af penge og økonomi.

Økonomien skulle vendes og hun gik igang med at finde ud af, hvordan man gør det. Men hun havde et krav, det skulle være sjovt, nemt og nydelsesfuldt. Hun fandt ikke noget hun rigtig kunne bruge, enten var det stramme budgetter eller spirituelt: loven om tiltrækning.

Der var ingen steder at gå hen og få den hjælp hun havde brug for.  Hun søgte noget der virkede både praktisk på en nem og sjov måde. Men hun vidste også at samtidig skulle de gamle overbevisninger vendes til noget der kunne fungere i hverdagen. Ellers ville det ikke virke. Jette har derfor lavet sin egen opskrift på hvordan det lykkedes. Opskriften bruger hun til at hjælp andre kvinder – alle har nemlig ret til en god og sund økonomi.

Økonomien er vendt og det var stort, den dag Jette købte en ny bil kontant.


Læs blogindlægget: Gi’r du din økonomi opmærksomhed nok?

Vil du have hjælpe: Læs mere om sessioner her

Tilmeld dig Nyhedsmagasinet Feminin Økonomi (for 0 kr) og får masser af tips, faglig viden og gode tilbud indenfor penge, økonomi og regnskab