fbpx

Martine Business Academy

Martine Business Academy


Martine Business Academy er et univers for dig der er soloselvstændig, på vej til at blive selvstændig eller driver en mindre virksomhed med ansatte, og som drømmer om mere vækst. 

Martine Business Academy giver dig nye værktøjer og anderledes vinkler til dig selv og din virksomhed. DU er din virksomhed og vil du have anderledes resultater i din virksomhed, så skal DU gøre noget anderledes og det kræver ofte NY læring.

Akademiet indeholder konkrete redskaber til at skabe vækst, frihed og glæde. Uanset om du er i opstartsfasen eller du har drevet virksomhed i flere år, er MBA løsningen til dit næste niveau.

I MBA deler jeg rundhåndet ud af alle mine erfaringer og min nyeste viden, som du kan bruge direkte i din egen virksomhed.  


Er det NU din forretning skal hæves til NYT niveau?

(flere kunder, højere indtjening, mere ro i maven)


Så er Martine Business Academy noget for dig 

I universet, arbejder vi hver måned omkring hele din virksomhed. Først, når du får dit mindset, din strategi, dit salg og din økonomi på samme frekvens, kan der ske mirakler med din vækst.Jeg har udviklet akademiet på baggrund af alle mine 1:1 samtaler og de mange års erfaring jeg har med ledelse, strategi, udvikling af virksomhed, økonomi, salg + at jeg selv har skabt en succesfuld forretning.  Jeg har udviklet et simplet system:

- med enkle månedstemaer, der er nemme at se og forstå 

- med opgaver, der er lette at få udført og herefter implementeret i din hverdag

- nemme små moduler med basisviden du bør kende til som selvstændig

- Opslagsværk med skemaer/skabeloner lige til at downloade


Jeg er derfor stolt af at kunne præsentere dig for:


"Martine Business Academy"

og det indeholder:

* Månedstema - hver måned dykker vi dybere ned i et emne, som støtter og hjælper dig til at vækste din virksomhed. Få din virksomhed derhen hvor du drømmer om den skal være. (Du få adgang til de temaer der allerede ligger der inde med det samme.)  


* "Q&A med Jette Martine Beck"

Jeg holder 2 Q&A´s om måneden på Zoom, hvor du kan stille spørgsmål og få hjælp til strategi og udvikling, prioritering og planlægning, prissætning, økonomi, du får helt konkrete råd, du kan bruge med det samme. Jeg er med dig hele vejen.

Datoerne for den næste Q&A finder du hele tiden i Simplero, så du kan planlægge din tid udenom og vælge at have fokus på dine mål, strategi og regnskab fx hver 14. dag, når vi har Q&A, så det bliver en naturlig del af din måned.

(bare den intention og beslutning er alle pengene værd)


* "Q&A med Adeleya Cahmille Vinther"

Jeg har indgået et samarbejde med Adeleya Cahmille Vinther, der er Trend og Konceptudvikler m. speciale i Strategi og der sker magi, når du samarbejder med hende. 

Hun vil holde 1 Q&A om måneden også på Zoom, hvor du kan få hjælp til din konkrete strategi, fastsættelse af priserne på din ydelser og helt konkrete råd til, hvordan du når dine mål.


* 5 Små nemme moduler med Basisviden du har brug for, for at drive en god og SUND økonomisk forretning. Jeg oplever mange, som har kæmpe udfordringer med helt basale ting som skat, moms, bilag og derfor ikke, når deres mål. 

Den viden får du adgang til med det samme, så du undgår at snyde dig selv og sparer penge hos bogholderen.


* Du får Sund Økonomi Metoden, der på en nem måde hjælper dig til altid at have det fulde overblik over din økonomi og bruge mindre tid på den.

Du behøver aldrig mere være bagud med dit regnskab, så snart du har disse nogle gode rutiner i din hverdag og i din virksomhed.


* Nyttigt opslagsværk her finder du nyttig viden og kan du downloade skabeloner / skemaer


* Medlemsrabatter og fordele

og 

* "Lukket Facebook gruppe"

Du kommer med i min nye fortrolige lukkede Facebookgruppe, hvor du kan netværke med andre selvstændige og få hjælp i gruppen til det, du har udfordringer med.

Her kan du dele både dine udfordringer og dine succeser!


I Martine Business Academy er du IKKE alene!


Hvad kan jeg bruge Q&A til?

Q/A er en enestående mulighed for at få personlig sparring til din virksomhed. Du kan få hjælp til alt det der skal til for at opnå en succesfuld forretning.  

Du kan få sparring på din strategi, hvordan du prioriterer dine opgaver, så du kommer hurtigst og nemmest i mål. Hvordan du skal forstå regnskab. Du får hjælp der hvor du er gået i stå, er i tvivl og/eller ikke ved hvad du skal gøre.

Kan jeg bruge månedstemaerne i min virksomhed?

Ja absolut. Vil du have en stærk virksomhed, med et økonomisk solidt fundament din virksomhed kan vokse yderligere ud fra?

Hvert eneste tema er nøje udvalgt ud fra mine mange 1:1 sessioner med selvstændige og mine mange års erfaring med ledelse, styring af virksomhed, strategi, salg og økonomi. Alt det er kogt ned i små nemme moduler, der er lige til at gå til. Hvor det giver mening kan du downloade opgaver du kan arbejde med i din egen virksomhed.

Er du i tvivl om noget - har du mulighed for at spørge og få svar på Q&A.

Skal jeg have spørgsmål for at deltage i Q&A?

Nej, du må gerne være med uden at stille spørgsmål. Men vil du vækste og udvikle din forretning, vil jeg klart anbefale dig at deltage aktivt. Andre er vilde med vores Q&A og har fået vildt meget ud af det. 


Min forretning er løftet til nyt niveau...

Jeg føler min forretning løfter sig til nye niveau som jeg slet ikke turde forestille min inden jeg købte forløbet med dig Jette.

 
Og tak for alle de fantastiske Q&A vi har haft sammen herinde i MBA både med dig Adeleya og dig Jette - I to er virkelig fantastiske. Jeg kan kun anbefale alle herinde at komme med på Q&A i MBA - der er guld at hente. Det er "bare" at komme ud af busken. Jo mere I bruger gruppen og de live sessioner vi har herinde jo mere kan I rykke jeres business. Og så lige en ting mere...


Det er sindssygt billigt. Tænk på hvad en coaching session normalt koster i forhold til at være med i MBA. Og kunne få 1:1 vejledning flere gange om måneden, er ren luksus. Jeg elsker det. 

Shila Sten Nielsen  //  Kranioklinikken


Det er med stolthed jeg præsenterer dig for:

"Martine Business Academy"


indholdet er nøje planlagt så du step by step kan

skabe vækst og overskud i din virksomhed

og du får min sparring


Månedens Tema


Månedstema

her dykker vi ned i et nøje udvalgt tema og ad den vej komme hele vejen rundt om DIN virksomhed på et nyt niveau. Fællesnævneren for alle temaerne er at de hver især skubber dig tættere på din drømmeforretning.


* En Workshop omkring månedens tema

* Tilhørende opgaver - når det giver mening

* Interviews med eksperter indenfor præcis månedens tema på udvalgte måneder


Temaer du har adgang til med det samme:

1. Dit mindset sætter kursen i din virksomhed

2. Strategien bag din business

3. Prioritering skaber vækst

Q & A

Q/A med Jette Martine Beck


Jeg holder 2 Q&A´s om måneden på Zoom, hvor du kan stille spørgsmål og få min hjælp og sparring til din strategi, hvordan du kan udvikle din virksomhed,  prioritering af opgaver så du kommer hurtigere opnår vækst og dine mål, prissætning af dine ydelser/produkter, udfordringer eller forståelse af dit regnskab/økonomi. Du får helt konkrete råd, du kan bruge med det samme. Jeg er med dig hele vejen.


Datoerne for den næste Q&A finder du hele tiden i Simplero, så du kan planlægge din tid udenom og vælge at have fokus på dine mål, strategi og regnskab fx hver 14. dag, når vi har Q&A, så det bliver en naturlig del af din måned.


(bare den intention og beslutning er alle pengene værd)
Q/A med Adeleya Cahmille Vinther


Jeg har indgået et samarbejde med Adeleya Cahmille Vinther, der er Trend og Konceptudvikler m. speciale i Strategi og der sker magi, når du samarbejder med hende.

 

Hun vil holde 1 Q&A om måneden også på Zoom, hvor du kan få hjælp til din konkrete strategi, fastsættelse af priserne på din ydelser og helt konkrete råd til, hvordan du når dine mål.Sund Økonomi Metoden


Ved at bruge denne effektive metode, vil du opleve, at regnskab og økonomi er noget du nemt og hurtigt kan få fra hånden. Du bliver aldrig mere bagefter. 


Du vil altid have det fulde overblik over din økonomi. Det frigiver dig en masse tid og energi du kan bruge i din forretning.


Sund Økonomi Metoden er nem, enkelt og simpel - følg de få step slavisk og vil du opleve ro på økonomisiden.Opslagsværket


Nyttige informationer du lige står om mangler.  


Du finder forskellige skabeloner/skemaer lige til at downloade og bruge i din virksomhed


(opslagsværket bliver løbende udviklet)

FACEBOOK GRUPPE


Lukket Facebook gruppe


Du kommer med i fællesskabet i min fortrolige lukkede Facebookgruppe, hvor du kan netværke med andre selvstændige og få hjælp i gruppen til det, du har udfordringer med.


Her kan du dele både dine udfordringer og dine succeser!

5 moduler - der støtter din økonomi


Energien bag dine bilag  


(de behøver ikke være et rod)


Lær på en enkelt, hurtigt og billig måde, hvordan du får struktur på alle dine bilag. Det sparer dig for meget tid og penge - så kan du bruge energien på dine kunder i stedet.Skat på den lette måde...


Lær om hvordan du kommer godt i gang med at betale B-skat. 


Hvor du finder det tal du skal bruge, så du betaler det rigtige i skat og hvordan du smart laver automatisk betaling.


 - og hvornår du justere din skat.Moms med glæde


Sådan fixer du momsen på 10 min.


Strategien til at du altid har penge til at betale momsen.


Strategien hvis du mangler pengene.Kontoplanen er din ven


Lære hvordan du nemt og enkelt bruger din kontoplan, så dit regnskab er skræddersyet til din virksomhed. (det giver giver mening for dig)


Et regnskab matcher din virksomhed, gør det langt sjovere og nemmere at holde øje med regnskabstallene. (for du ved hvad der ligger bag)

"Martine Business Academy"


Din investering i at få hjælp til at vækste din virksomhed er 250 kr. ex. moms 

Det svarer ca. til 10 minutter coach- eller mentorsession

i MBA får du ikke bare 10 minutter - du får mulighed for personlig hjælp 3 x Q&A, workshops månedstema, opslagsværk, lukket facebookgruppe med andre seje selvstændige der ligesom dig er klar til at vækste, grundlæggende moduler der støtter din økonomi og særlige rabatter.

for de første 30 dage

og herefter overgår købet automatisk til et medlemskab,

hvor du kun betaler 250 kr. ex. moms,

Det svarer til 10 min. samtale hos en mentor/ coach..., hvor meget kan du lige nå at få hjælp til på ét kvarter om måneden?.

(ingen binding i MBA)

Bonus Du får adgang til Vejen til Bedre Cashflow.

I 8 små og nemme lektioner får du min viden og råde råd til, hvordan du får flere penge på din bankkonto. 


Er det i dag du vil starte med at vækste din forretning?  

Forestil dig, hvis du allerede nu - lige så snart du har trykket på købsknappen, kan komme i gang med at skabe store resultater i din virksomhed og i dit liv, hæve din omsætning og tjene flere penge til dig selv... Hvad vil det give dig?

Forestil dig, hvordan det vil være for dig at hæve din energi, udnytte din power, dine talenter og evner til fulde. Hvordan vil din virksomhed så se ud? Hvordan vil hele dit liv se ud?


Din garanti

Den undervisning du får i månedstemaerne og modulerne er gennemtestet og virker. Det er viden du får har jeg opsamlet gennem mere end 30 års erfaring i at hjælpe virksomheder, med at skabe vækst, øget omsætning og en bedre bundlinje.

Jo mere aktiv du selv er, jo mere vil du vækste i virksomhed.

Du er ikke bundet af lang opsigelsesfrist. Der er ingen binding, du kan når som helst melde dig ud.

​​​​


For 250 kr. ex. moms om måneden - uden binding!

Kan du deltage i hele 3 Q&A hver måned og få personlig hjælp og helt konkrete råd til din strategi, din målsætning, din planlægning, din prissætning, dit regnskab og alt det andet der rører sig i netop din forretning.

Du får med det samme adgang til månedstemaer, moduler, Sund Økonomi Metoden, nyttigt opslagsværk med skabeloner lige til at downloade

En lukket Facebookgruppe med, hvor du kan netværke, dele og heppe sammen med andre seje selvstændige kvinder, der ligesom dig vil vækste deres forretning

.


Din investering i at komme med i Akademiet er 250 kr. for adgang i 30 dage

og herefter overgår købet automatisk til et medlemskab til 250 kr. ex. moms pr. måned.


Det siger kunderne!

“Jette er en super skøn og dygtig kvinde, som skaber en ro og tryghed omkring et område, hvor jeg personligt føler mig lidt på dybt vand. Hun taler og rådgiver på et niveau alle kan være med på og sikrer at man ikke efterlades. Stor anbefaling herfra”

- Desireè Rose Højer- Selvstændig konsulent

“Hvor er det dejligt at kunne spørge Jette til råds om store og små spørgsmål med hensyn til regnskab. Jeg deltog i Jettes online forum med andre selvstændige kvinder, som var super brugbart og hjælpsomt i forhold til mine udfordringer med bogføringen. Jeg er nu mere sikker i hvordan jeg skal agere fremadrettet. Tusind tak for det.”

- Susanne Willerup - Malcksmassage

" Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe...


Jeg er altså ekstra motivation og det var så nemt for mig at sige ja til dit academy.

 

Hvor er det godt! Det er nok det bedste, jeg har gjort for mig selv længe, det her! (og for min mands firma!)


Vi har netop holdt hjemmemøde sammen, min mand og jeg, omkring Sund Økonomi Metoden og at få denne implementeret i virksomheden, vores italienske restaurant og shop.


Jeg er selv yogalærer og vil lancere Yogabycamilla, hvor jeg har begrænset tid, men derfor også vil gøre mit ypperste.


Tak"

- Camilla Moselund Toft - vecchioconvento.dk

“Jette er super skarp til at ramme ind til kernen i sin måde at coache på. Jeg føler mig tryg i forløbet, og har været glad for at, hun evner hele tiden holder mig oppe på målet. Desuden har hun hjulpet mig med konkrete værktøjer til at arbejde videre med. Glæder mig til det videre forløb hos Jette.”

- Dorthe Hummel - Selvstændig konsulent

Lær af eksperten

Jeg er uddannet indenfor regnskab, økonomi, ledelse, coaching og salg har mere end 30 års erhvervserfaring. Jeg holder løbende min viden opdateret gennem faglitteratur og kurser.


I årerne har jeg arbejdet som regnskabschef, controller, bogholder, projektleder og salgschef og konsulent hos forskellige mellemstore og store virksomheder.


I 2012 sprang jeg ud som selvstændig bogholder for en lang stribe af soloselvstændige, iværksættere og mellemstore virksomheder. Hvilket overraskende hurtigt blev en succesfuld forretning.


I dag er jeg vækstcoach og sparringspartner for en række selvstændige kvinder, der ønsker at vækste deres forretning. Sidegevinsten er, at det giver dem et økonomisk trygt fundament deres virksomhed kan vokse yderligere ud fra.


Min tilgang til at lære selvstændige kvinder, at skabe en virksomhed, er ikke bare vækst men også trygheden i at få skabt et trygt økonomisk fundament. Jeg mener man skal se en virksomhed fra alle vinkler - mindset, strategi, udviklingspotentiale, vækstmuligheder, salg, prioriteringer og økonomi, for at skabe en succesfuld forretning.  Alt det lærer du i Martine Business Academy....