fbpx

Glade kunder

Min forretning er løftet til nyt niveau...

Jeg føler min forretning løfter sig til nye niveau som jeg slet ikke turde forestille min inden jeg købte forløbet med dig Jette.

Og tak for alle de fantastiske Q&A vi har haft sammen herinde i MBA både med dig Adeleya og dig Jette - I to er virkelig fantastiske. Jeg kan kun anbefale alle herinde at komme med på Q&A i MBA - der er guld at hente. Det er "bare" at komme ud af busken. Jo mere I bruger gruppen og de live sessioner vi har herinde jo mere kan I rykke jeres business. Og så lige en ting mere...

Det er sindssygt billigt. Tænk på hvad en coaching session normalt koster i forhold til at være med i MBA. Og kunne få 1:1 vejledning flere gange om måneden, er ren luksus. Jeg elsker det. 

Shila Sten Nielsen //  Kranioklinikken

Jette er supersød og hun så ved en masse om det hun taler om...

Det var rigtig givende at have sessioner med Jette Martine, hun kom med nye vinkler på min økonom og gode tips og tiltag, jeg med fordel kan bruge.


Den største forandring jeg oplevede var en følelse af empowerment, fordi jeg faktisk selv kan gøre mere, end jeg var bevidst om.


Før havde jeg et middelmådigt ok OG et lidt distanceret forhold til penge og økonomi. Nu ved jeg, hvordan jeg kommer ”ind til” dem og bruger dem som venlige redskaber, hvis man kan sige det sådan.


Den største aha-oplevelse er at jeg sagtens kan bede min revisor om at lave mit regnskab måned for måned, så jeg får den månedlige indsigt i mit regnskab, og at jeg kan bede revisoren om at opdele mine indtægter og udgifter i konti, der giver mening for mig, når jeg kigger på mit regnskab.


Det giver mig indsigt, tryghed, handlekraft og ansvar.


Hvis jeg havde haft indvendinger, kunne det have været irrationel angst for at turde se mit regnskab og min økonomi i øjnene.


Jeg vil til enhver tid anbefale sessioner med Jette Martine, til dem gerne vil tage ansvar for deres økonomi, og det er i hvert fald nødvendigt for selvstændige at gøre. Så er man som selvstændig en smule bange eller tilbageholdende mht. at kigge på budgetter og regnskaber, så kan jeg varmt anbefale at tale med Jette.


Jette er supersød og meget behagelig at snakke med, og så ved hun bare en masse om det hun taler om, så man er i kompetente hænder hos hende.

Merisa Mcdowall //  Merisa Mcdowall

Godt og relevant input...

Det har været en virkelig god oplevelse og meget lærerigt, at have sessioner med Jette.


Jeg har fået en masse relevant input, der er godt for min forretning.


Jette har lært mig, at jeg skal have fokus på at hæve mine priser. At jeg ikke tager nok for mine behandlinger har været lidt af en øjenåbner.


Jeg vil klart anbefale Jette Martine til andre selvstændige kvinder og iværksættere.

Marianne Løjesbjerg  //  ​Klinik Løjesbjerg​​​


Jeg vil klart anbefale...

Det har været et supergodt kursus, nu ved jeg hvor jeg står. Det har været givende med de gode snakke vi havde om økonomi og regnskab.


Selvom jeg havde det www.heartmind.dkfint med mit regnskab før kurset, har jeg nu fået bedre styr på hvad jeg kan trække fra i skat.


Jeg vil klart anbefale kurset til alle der vil have indblik i hvad et regnskab er og hvorfor man skal lave det.

Marianne Arnkjær //  ​Heartmind

Jeg var bange...

Mine indvendinger i at deltage i kurset; jeg var bange for at jeg ikke kunne forstå regnskab, at min business var for lille og at det ville være kedeligt.


Jeg vidste nærmest intet om regnskab, da jeg trådte ind ad døren.  Nu har jeg fået en god basisforståelse og jeg ved nu hvad jeg kan kræve og spørge min revisor om.


Jeg har forstået hvad der er vigtigt at vide omkring regnskab og økonomi.


Den største aha-oplevelse jeg fik var, at jeg nu forstår at en seriøs selvstændig sætter sig ind i sit regnskab.


Jeg vil klart anbefale kurset til alle selvstændige, der har brug for at få styr på regnskabet og økonomien.

Charlotte Scharling  //  charlottescharling


God professionel sparring...

For at få mere viden om virksomhedsøkonomi og regnskab generelt, har jeg købt et mentorforløb hos Jette.

 

Jeg har fået god og professionel sparring, og svar på alle mine spørgsmål. Det har givet mig større overblik over min økonomi, og jeg kan varmt anbefale andre at investere i et mentorforløb hos Jette. 

Maja Kramer //  beautybykramer

Jeg vidste ikke det, jeg burde have vist...


Jeg troede jeg havde styr på mit regnskab – men det har jeg overhovedet ikke.


Den største fordel ved at være på kurset har været, at jeg er blevet klogere på, hvad jeg ikke vidste men burde have vist.


Jeg skal have lavet en ny struktur for mit regnskab og have flere poster med. Kurset har givet mig langt større overblik og jeg har en to-do-liste, som skal hjælpe mig fremadrettet med mit regnskab


.Jeg vil anbefale kurset til alle der starter op som selvstændige, det kan sparer en for mange unødige bekymringer.


Godt materiale og disposition.

Kursist //  Selvstændig i 5 år


Aha-oplevelse undervejs...

Jeg kendte ikke til cashflow inden kurset, og nu hvor jeg gør, har jeg fået nogle gode punkter, hvor jeg kan have mit fokus i forhold til min virksomhedsøkonomi.


Jeg har fået en række relevante tips, til hvordan jeg sikre min økonomi bedst muligt. Der har været nogle aha-oplevelse undervejs, som er vigtige men som jeg ikke ville have tænkt over.


Jeg vil anbefale kurset for at få et overblik over hvor man kan starte i forhold til sin virksomhedsøkonomi

Pipaluk Holm-Jacobsen  //  Doula mama og ammevejleder

Jette er superskarp...

Jette er super skarp til at ramme ind til kernen i sin måde at coache på. Jeg føler mig tryg i forløbet, og har været glad for at, hun evner hele tiden holder mig oppe på målet. Desuden har hun hjulpet mig med konkrete værktøjer til at arbejde videre med. Glæder mig til det videre forløb hos Jette.

Dorthe Hummel  //  Konsulent


Jette har gjort mig mere sikker...

Hvor er det dejligt at kunne spørge Jette til råds om store og små spørgsmål med hensyn til regnskab. Jeg deltog i Jettes online forum med andre selvstændige kvinder, som var super brugbart og hjælpsomt i forhold til mine udfordringer med bogføringen.


Jeg er nu mere sikker i hvordan jeg skal agere fremadrettet.

 

Tusind tak for det.

Susanne Willerup  //  Malcksmassage

Dygtig kvinde, som skaber ro og tryghed...

Jeg lærte Jette at kende på et af hendes webinar i gruppen, som jeg klart kan anbefale.


Jette er en super skøn og dygtig kvinde, som skaber en ro og tryghed omkring et område, hvor jeg personligt føler mig lidt på dybt vand. Hun taler og rådgiver på et niveau alle kan være med på og sikrer at man ikke efterlades.


Stor anbefaling herfra

Desireé Rose Højer //  Konsulent


Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe...

Jeg fik altså ekstra motivation og det var så nemt for mig at sige ja til dit academy.

 

Hvor er det godt! Det er nok det bedste, jeg har gjort for mig selv længe, det her! (og for min mands firma!)


Vi har netop holdt hjemmemøde sammen, min mand og jeg, omkring Sund Økonomi Metoden og at få denne implementeret i virksomheden, vores italienske restaurant og shop.


Jeg er selv yogalærer og vil lancere Yogabycamilla, hvor jeg har begrænset tid, men derfor også vil gøre mit ypperste.


Tak 🙂

Camilla Moselund Toft  //  Vecchioconvento