fbpx

Forstå dit regnskab

Live kursus - Forstå dit regnskab. - Lukket for tilmeldinger til den 25. august 2020. Næste gang er den 27. oktober 2020  Din investering er 2.995 kr. Booker du din plads inden 16. oktober 2020, får du en opfølgende session med hjælp til dit regnskab, over Skype med i købet. (Værdi 1.200 kr.)

Vil du have bedre overblik og større tryghed i din virksomhed?

Er du sikker på at du driver din virksomhed mest optimalt?


“Forstå dit regnskab”, er et kursus der giver dig overblik over dit regnskab. Det viser dig hvordan du fremadrettet skal bruge mindre tid på at tjekke dit regnskab, samt hvilke poster du bør have fokus på, til gavn for dit cashflow og likviditet.

Er du klar til at lære hvordan du får styr på dit regnskab og får større overblik og frihed?


Er du soloselvstændig eller driver du en mindre virksomhed med få ansatte?

- Og kender du det her?

 • Du har mistet overblikket over din økonomi og dit regnskab.
 • Du er usikker på hvad du skal spørge din bogholder om.
 • Du mangler struktur og system der kan gøre det nemt for dig at få styr på økonomien.
 • Du ved ikke hvad du skal kigge efter i dit regnskab, du synes det er forvirrende med alle de tal.
 • Du lader din bogholder om dit regnskab og betaler bare moms og skat uden at vide om det er rigtigt, det stresser dig og giver en knude i maven.

Så er kurset

"Forstå dit regnskab" lige noget for dig.Selvstændige der har styr på deres økonomiske fundament, har langt større chance for at kunne drive deres virksomhed i mange år.


Kom med, og få en fokuseret dag med økonomi og regnskab der giver dig overblik og mulighed for at tage styringen af din virksomhed, i stedet for at lade dig styre af tilfældigheder.

 

Vil du have dine drømme og mål til at gå i opfyldelse, kræver det, at du har styr på økonomien.


Vi gennemgår hvad en kontoplan er, og hvordan du bruger den så du nemt og hurtigt kan gennemskue dit regnskab. Laver opgaver, så du præcist ved hvordan dit regnskab skal se ud.
Undervisning i hvad et regnskab består af, punkt for punkt og hvad det betyder for din business.
Insidertricks til hvordan du nemt og hurtigt kan tjekke om dit regnskab er rigtigt.
Du får viden om, hvad du kan trække fra i dit regnskab.
Input til hvordan du passer ekstra godt på dig selv og din virksomhed.
Kursusmateriale med tjeklister, så det er nemt for dig at følge op på dit eget regnskab, når du kommer hjem.


 • Forestil dig, hvor lettet og glad du er, når du har styr på økonomien. Når du ved med sikkerhed at dit regnskab er rigtigt.
 • Forestil dig den frihed det giver dig, at du fremover kun skal bruge ganske lidt tid på at få styr på økonomien. Resten af tiden kan du fokusere på dine kunder, din markedsføring og alt det andet.
 • Forestil dig, hvor fantastisk det vil føles, at vide hvilke produkter du tjener mest på. Så du fremover kan planlægge at sælge mere af det.
 • Forestil dig, hvor mange penge du hvert år kan spare, fordi du nu kender dine sæsonudsving, og derfor kan planlægge din markedsføring ud fra hvornår du får mest for dine penge.
 • Forestil dig, hvordan din bundlinje kan se ud, hvis du sørger for at få alle de fradrag du er berettiget til.
 • Forestil dig, at du har råd til at holde ferie, have en pensionsopsparing, penge på kontoen til at udvikle din forretning.

Alt det er muligt for dig. Det kræver bare, at du bruger én dag på at sætte dig ind i det mest basale omkring regnskab og økonomi.

"Forstå dit regnskab" er for dig der er:

 • Soloselvstændig, og ikke rigtigt forstår det med tal og regnskab.
 • Ejer af en mindre virksomhed med ansatte, som endnu ikke har haft tid til at sætte dig ordentligt ind i regnskabet.
 • Dig som plejer at sende det hele til din bogholder, og så ellers lade som om økonomi og regnskab er ikkeeksisterende.
 • Dig der er på spring til at blive selvstændig og vil starte op på bedst mulig måde.

Jeg vil have styr på mit regnskab og økonomi nu!

Booker du din plads inden den 16. oktober, får du en opfølgende session over Skype med Jette Martine, i dit eget regnskab.

  Hvem underviser?

Jette Martine Beck

Coach og Businessmentor, iværksætter, Regnskabskonsulent

Hvem underviser

Jette har mere end 30 års erfaring med regnskab, økonomi og ledelse.

I 2012 startede hun som selvstændig og har hjulpet mere end 50 små og mellemstore virksomheder med deres økonomi, budgetter, strategier og mindset. De første år som bogholder, senere som coach, businessmentor og underviser.

"Forstå dit regnskab”, er lavet på baggrund af min erfaring for hvad små virksomheder typisk har brug for at vide noget om. Regnskab bliver ofte skubbet i baggrunden, men det er det bedste værktøj til at styre din virksomhed med. De der har styr på økonomien og styrer deres virksomhed, i stedet for at lade sig styre af tilfældigheder, har en mere indbringende forretning”.

 


Din investering i at få viden om økonomi, der gør det langt nemmere for dig at drive din virksomhed med overskud er:


2.995 kr + moms

Booker du din plads inden den 1. september kan du sikre dig din plads for 295 kr og betale resten i 2 rater.

Pps. Booker du din plads inden den 16. oktober får du også en gratis opfølgende session over Skype med mig (værdi 1.200). Jeg hjælper dig med dine udfordringer.


Alt det praktiske

Hvornår holdes kurset Tirsdag den 27. oktober 2020

Hvor holdes kurset Comwell i Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

Tid: 9.00 til 15.30

Forplejning: Du starter dagen med lækker morgenmad, formiddagssnack, lækker frokost, eftermiddagskaffe med kage, det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Kursusmateriale: Inkluderet i prisen. en mappe med det gennemgået materiale samt tjeklister, så du ikke er i tvivl om hvordan du skal følge op på dit eget regnskab når du kommer hjem.

Tag dit eget regnskab med: Ikke fordi du skal dele det med andre, men for at du bedre kan forstå dit eget regnskab og stille de spørgsmål undervejs der er relevante for din virksomhed. Du vil få opgaver undervejs i undervisningen, det giver bedst mening, at du bruger dine egne tal og regnskab.

Hop med på kurset inden den 16. oktober 2020 og få en gratis Skypesession med (værdi 1.200 kr)Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at booke en telefonsamtale med mig.