fbpx

Få mere ud af pengene

Din investering for 1 session er 850 kr. incl. moms Book 1 session her  Din investering for 5 sessioner er 4.125 kr. incl. moms Book 5 sessioner her. Din investering for 10 sessioner er 7.800 kr. incl. moms Book 10 sessioner her. Der er mulighed for ratebetaling, hvis du booker 5 eller 10 sessioner på en gang.


Er du klar til at forvandle dine penge

 til frihed og økonomisk succes?


Er du også klar til at gøre noget ved din privatøkonomi, så du rent faktisk oplever at få økonomisk succes? Er du klar til at få mere ud af pengene?

Så kig med her

Jeg har fundet alle værktøjerne frem fra værktøjskasserne, så de er klar til at hjælpe dig bedst muligt. Jeg kombinerer coaching, mentoring med en hel lavpraktisk tilgang til penge og økonomi.

 • Så har du mistet overblikket over din økonomi?
 • Drømmer du om en sund økonomi, en stærk økonomi eller økonomisk frihed?
 • Vil du lære at investere dine penge?
 • Snakker du ikke med nogen om dine økonomi fordi du synes det er skamfuldt eller pinligt ikke at have styr på den?
 • Er du bekymret for din økonomi eller frygter du der ikke er penge nok?
 • Tror du ikke du kan finde ud af det med tal?

Så er du landet på det rigtigt sted. Andres gode råd om, hvordan du får økonomisk succes, virker ikke nødvendig vis for dig. Det er derfor det er så svært at navigere rundt i økonomien.

Den der har styr på økonomien – sover godt om natten.


Hvornår er det en god ide at få hjælp udefra til din økonomi?

Det er det, når du er klar. Når du tænker nu skal det være, jeg vil have styr på økonomien. Jeg vil gerne øge min indtjening - tjene mere. Jeg vil have overskud og opsparing. Jeg vil have større økonomisk frihed. Jeg vil have mere ud af pengene. Du skal være klar til at gøre noget.

Vælger du et forløb, følger vi op fra gang til gang. Du vil få opgaver mellem sessionerne, så du kommer i mål. En økonomi kan ikke vendes fra den ene dag til den anden, det tager tid. Din økonomiske succes handler ikke kun om store overskud – det handler også om at få overblik, forståelse og om at have en økonomi du kan leve godt med.

Forestil dig, hvis du i en længere periode fokuserer positivt på din økonomi – får gode oplevelser, forbinder den med glæde og får magt over situationen – det er guld værd.

Det skal du vide:

Ændring af økonomi handler ikke kun om at lave et stramt budget, leve på en sten eller hvad vi nu kalder det. Det handler om at få mere ud af pengene og så ikke bruge alt overskuddet på tant og fjas. Det handler også om at psykologi, følelser, købemønstre, vaner, historier du har om penge, overbevisninger du fortæller dig selv, frygt, overspringshandlinger osv.

Du skal som det første beslutte dig for at give din økonomi en chance for at blive god, og det gør du ved at passe din økonomi ligesom du passer din køkkenhave. Passer du din økonomi godt vil du høste godt hele året. Det er din sikre vej til økonomisk succes.

Inspiration til hvad du kan få hjælp til:
 • Skabe overblik over din økonomi
 • Sætte ord på dine økonomiske udfordringer
 • Sætte din økonomi i system, så du nemt kan styre den og har fuldt overblik
 • Læg en strategi for næste lønforhandling
 • Få sat pris på dine store drømme, har du mulighed for at indfri dem?
 • Lægge budget
 • Hjælpe dig af med din frygt og bekymringer om penge
 • Lægge realistiske planer der støtter dig
 • Hjælpe dig i gang med investering


Kan du genkende noget af det?

Det skaber tryghed for din egen situation at kende din økonomi hele vejen rundt. Det giver dig ro i maven og bedre nattesøvn. Det giver dig gode kort på hånden, når du skal forhandle med banken. Jo bedre du kender din økonomi, jo bedre bliver du selv til at forhandle, til din fordel.

Det er svært som privatperson at gennemskue markedet for diverse lån og opsparing. Mulighederne er enorme. De fleste vælger at tage en snak med deres bankrådgiver. Du skal bare vide, at bankrådgiveren er ansat til i første omgang af varetage bankens interesse før de varetager din.

Du skal være indstillet på, at omfanget af din succes vil afhænge af det arbejde du er villig til at lægge i processen.

At ændre sin økonomiske adfærd kan ikke klares på en eftermiddag. Det er en proces, men desto større indsats, jo større succes. Det klares bedst ved at tage et skridt ad gangen, stille og roligt i dit tempo. Det er vigtigt, for selv små justeringer og ændringer skal have tid til at sætte sig fast, så de bliver til rutiner. Jeg hjælper dig i gang og støtter dig undervejs både ved at kombinere faglig viden, praktiske øvelser, coaching og mentoring.

Du tænker måske – jamen jeg er ikke god til tal

Det er altid dig der er i fokus. Jeg sørger for at tilpasse mig til der hvor du er. Indenfor penge og økonomi er der aldrig dumme spørgsmål. Hos mig vil du aldrig møde fordomme eller løftede pegefingre. Forstår du ikke det hele første gang, tager vi det igen. Det vigtigste er, at du skal føle dig tryg ved det hele. Min succes er afhængig af, at du lærer det du skal bruge, så du kan få mere ud af pengene.

Det er en investering i din fremtid du går i gang med. Og vel og mærke en investering der vil give dig afkast resten af dit liv. Implementere du det du lærer i hverdagen, vil din investering tjene sig hjem igen mange gange, fordi du lære at tænke og handle anderledes.

Giver du din økonomi opmærksomhed nok?

Jeg har hjulpet mange før dig, til at få gode oplevelser med økonomi, jeg vil også gerne hjælpe dig.

1 session

850

Kr.

 • Varighed 60 min 
 • Via Skype eller på mit kontor
 • Incl. moms
10 sessioner

7800

Kr. 

 • Varighed 60 min. pr. session
 • Via Skype eller på mit kontor
 • Incl. moms
 • Incl. min forberedelsestid
 • Løbende tilpassede opgaver
 • Book flere timer samtidig
 • Mulighed for at betale i 5 rater

At gå fra at være ubevidst omkring penge og økonomi til at turde tage det fulde ansvar,

blive bevidst og få mere ud af dine penge. Det kræver mod.


(Men jeg lover dig, det er det hele værd)


Det siger kunderne:

Jette har hjulpet mig til at føle større sikkerhed om de valg jeg skal træffe og som får stor indflydelse på min økonomi.

Jette gav mig gode råd om, hvordan jeg skal sikre mig, nu hvor jeg står overfor at skulle tilrettelægge min tredje alder.

Jette er den første jeg har drøftet min økonomi med, jeg følte mig set og hørt tak for det og for din behagelige væremåde.

Lisbeth

Jette har hjulpet mig med at få styr på min økonomi efter min skilsmisse.

Det har givet mig overblik og viden om hvor mange penge jeg har til rådighed.

Og det har givet mig mod på at lave nogle ting om, som stod i vejen for at jeg fremover kan have en fornuftig økonomi.

Jette har sørget for at jeg nu føler mig gladere og mere fri, nu hvor økonomi ikke fylder så meget.

Tusind tak for det​ 

En glad kunde


Min økonomi var langt fra så slem som jeg har gået og troet og haft det dårligt over.

Tænk al den tid og energi jeg har brugt på ingenting

En glad og lettet kunde