fbpx
 • Home >>

Business Mentorforløb for Selvstændige

- få sat skub i din forretning.

Hvad kan du som Selvstændig bruge en Businessmentor til?

Det er ikke alle Selvstændige der har brug for en businessmentor. Men for de fleste selvstændige kan det være en lidt ensom affære at drive en virksomhed. Selvom du har en ægtefælle eller ansatte, er det dels ikke altid de forstår, dels er der følelser og forskellige interesser imellem. Du skal hele tiden træffe beslutninger som kan have store konsekvenser for din virksomhed og ikke mindst for din økonomi – også din privatøkonomi.

Der popper hele tiden forslag op til, hvad vi nu skal gøre for at få salget i gang. Det kan være forskellige sociale medier, nyhedsbreve, webinarer, salgskurser, netværksmøder – ja mulighederne vil ingen ende tage. Det kan til tider være overvældende – hvad skal du vælge? Hvad er bedst for din forretning?

Det kan være svært selv at gennemskue hvad der passer til dig og er bedst for din forretning. Det afhænger af dine produkter eller ydelser, og ikke mindst hvilken økonomi du har til din rådighed.

Som din businessmentor er jeg en person du kan sparke bolden over til, en du kan vende tingene med uden at du bagefter kommer til at høre for det. Alt hvad du siger og tager op med mig, forbliver mellem os to. Det betyder du kan komme med dine inderste drømme og de vildeste idéer, vi kigger på dem og finder ud af hvad der kan blive til noget. Du kan også vende forskellige problemstillinger som er svære, det kan være personaleproblemer, udfordringer med andre interessenter.


Er du løbet ind i udfordringer som for eksempel:
 • Din virksomhed er gået i stå
 • Du er ikke rigtig kommet godt fra start
 • Du mangler overblik over økonomien
 • Du er usikker på hvilken retning din virksomhed skal gå
 • Du får ikke lagt en strategi og sat dig mål
 • Du arbejder ikke helt med det du havde en drøm om

Så er et mentorforløb en god ide. Et mentorforløb hos mig, tager altid udgangspunkt i dig – hvor er du lige nu – hvor er din virksomhed og ikke mindst økonomien.

Økonomien er en forudsætning for at du kan få gang i din virksomhed. Så halter det her, er det her vi starter.

Som din personlige businessmentor hjælper dig med at:


 • Lægge en strategi
 • Sætte mål og lave delmål – der er realistiske
 • Skubbe virksomheden i gang – skabe mere vækst
 • Sammensætte dit salg så det skaber større indtjening
 • Prissætning
 • Budget og regnskabsopfølgning
 • Hjælper dig med at omsætte dine inderste drømme og vildeste idéer til forretning
 • Dine arbejdsopgaver - brug din tid mest optimalt
 • Effektivisere dine forretningsgange
 • Holde dig på sporet

Dit arbejde

Du må påregne, at du får opgaver som du skal løse i mellem sessionerne. Hvor meget tid du skal bruge på at løse opgaver, afhænger af opgavernes omfang, dine mål og hvor hurtigt du ønsker at se resultater. Det kommer til at variere fra gang til gang. Opgaverne bliver af sådan en størrelse, at du kan nå at lave dem, det er noget vi samarbejder om. 

Jo mere aktiv du er – jo hurtigere vil du komme i mål. Husk jeg er altid bag dig og støtter dig.


Hvad får jeg for min investering?

Den tid jeg bruger på forberedelse, er medregnet i timeprisen.  Jeg er altid forberedt til vores møder eller Skype sessioner, så jeg kan guide og støtte dig bedst muligt i dine bestræbelser på at få styrket din virksomhed.

Jeg var i tvivl... 

Den største forandring jeg har opnået ved at være i Business-mentorforløb hos Jette Martine er den ro, der opstår når tingene falder på plads og jeg begyndte at forstå hvad et regnskab skal indeholde.

Jeg har fået overblik, hvilket også smitter af på økonomien, der igen får skuldrene til at sænke sig.

Den ting der har været allermest fantastisk, har været at der kommer fuldstændig styr på mit regnskab og jeg selv kan tjekke op på, at det bliver ved med at være rigtigt.

Jeg har fået overblik – større forståelse for regnskabet og viden om hvilke fradrag jeg kan bruge.

Da jeg investerede i forløbet, var jeg i tvivl om jeg ville kunne forstå og lære hvad regnskab og firmabusiness handler om. Den tvivl er væk og jeg vil anbefale det til andre selvstændige, der mangler viden om hvordan og hvad et regnskab består af.”

En selvstændig uden megen viden om regnskab


Hvorfor skal du vælge mig?

Gennem mere end 30 år har jeg samlet erfaring fra erhvervslivet. Jeg er uddannet indenfor regnskab og økonomi. Har siddet i stillinger som Regnskabschef, Controller, Bogholder og Salgschef. Både som Regnskabschef og Salgschef har jeg siddet i ledelsesgruppen. 

Sideløbende har jeg taget uddannelser og en stribe kurser inden for økonomi, strategi, salgsledelse er uddannet coach og mentor.

I 2012 startede jeg som selvstændig - en tilværelse jeg ikke vil bytte ud med fast job i dag. Jeg startede med at være bogholder for en lange række små og mellemstore virksomheder. Idag er min forretning bygget op på onlinekurser i forkellige former for økonomi, undervisning på live-kurser og som Businessmentor for Selvstændige. Jeg har skabt det job jeg drømte om og jeg elsker at hjælpe andre med min viden og erfaring. Og vil med glæde også gerne hjælpe dig.

Small

Din investering er


3.600 Kr

 • 3 sessioner á 60 min
 • Min forberedelsestid
 • Mødes 1 gang
 • Mulighed for at betale i 3 rater
Deluxe

Din investering er


11.000 Kr


 • 10 sessioner á 60 min
 • Min forberedelsestid
 • Mødes mindst 1 gang
 • Opfølgning på Skype eller mit kontor
 • + En ekstra session uden beregning
 • Mulighed for at betale i 6 rater

Priserne er ekskl. moms.

Husk at gemme din faktura, du kan trække dette forløb fra i dit regnskab.

Min anbefaling

Som Mentor vil jeg anbefale, at vi starter med en 3 timers session, hvor du kommer til mit kontor. Det er min erfaring, at det fungerer bedst at mødes 1. gang, her gennemgår vi din virksomhed, dine idéer og ønsker, så vi har et godt overblik og udgangspunkt til at arbejde videre med. Herefter kan vi sagtens klare opfølgningerne over Skype, hvis du ønsker det. OBS i disse tider er det udelukkende over Skype - men det fungere også.

Er du i tvivl, så tøv ikke med at ringe til mig på 27 85 55 46. Du er altid velkommen til at få 15 min. afklarende samtale. Dels er det godt at få afklaret om jeg kan hjælpe dig videre med dine udfordringer, og dels er det vigtigt med en god kemi.


Når du skal vurdere hvor mange timer du skal vælge, kan du lave en liste over hvilke udfordringer du står overfor.

Eksempel: Hvis du ikke har overblik over økonomien, mangler budget og en strategi, vil jeg sige at 10 timer ikke er for meget.

Eksempel: Hvis du vil gerne have hjælp til at komme godt i gang med at lægge et budget, kan 3 timer være fint som udgangspunkt.

Du kan jo starte ud med 3 sessioner og se hvor langt vi når, du kan altid tilkøbe flere timer.

Pas godt på dig selv og din virksomhed – du har så meget at give andre.

Det siger kunderne:

Den største forandring jeg har opnået ved at være i Business-mentorforløb hos Jette Martine er den ro, der opstår når tingene falder på plads og jeg begyndte at forstå hvad et regnskab skal indeholde.

Jeg har fået overblik, hvilket også smitter af på økonomien, der igen får skuldrene til at sænke sig.

Den ting der har været allermest fantastisk, har været at der kommer fuldstændig styr på mit regnskab og jeg selv kan tjekke op på, at det bliver ved med at være rigtigt.

Jeg har fået overblik – større forståelse for regnskabet og viden om hvilke fradrag jeg kan bruge.

Da jeg investerede i forløbet, var jeg i tvivl om jeg ville kunne forstå og lære hvad regnskab og firmabusiness handler om. Den tvivl er væk og jeg vil anbefale det til andre selvstændige, der mangler viden om hvordan og hvad et regnskab består af.

Selvstændig 3 år


Jette har hjulpet mig til at føle større sikkerhed om de valg jeg skal træffe og som får stor indflydelse på min økonomi.

Jette gav mig gode råd om, hvordan jeg skal sikre mig, nu hvor jeg står overfor at skulle tilrettelægge min tredje alder.

Jette er den første jeg har drøftet min økonomi med, jeg følte mig set og hørt tak for det og for din behagelige væremåde.

Lisbeth