fbpx

Cashflow / Pengeflow

Vejen til bedre Cashflow, for dig, der er selvstændig, som drømmer om flere penge på kontoen.

Online mini kursus specielt lavet til dig, som er træt af perioder med manglende penge til momsen, regningerne eller en solid opsparing.

Du får du 8 moduler, der lærer dig hvordan du ved blot at tænke og arbejde lidt smartere, kan få en bedre økonomi.

Du er soloselvstændig eller driver en mindre virksomhed med få ansatte

Kender du det her?

 

 • Du er træt af, at du hele tiden skal jonglere med forskellige konti, for at kunne betale dine regninger, du føler dig stresset og frygter pengene ikke slå til.
 • Du har svært ved at betale din moms til tiden, det gør dig ked af det, fordi du ved, at det koster dig dyre renter.
 • Selvom du har en god omsætning, kniber det indimellem med at kunne betale regninger til tiden, du føler dig frustreret og ved ikke rigtig hvad du kan gøre anderledes.
 • Du vil gerne vende din økonomi, så du har flere penge på kontoen, men du ved ikke hvordan du kommer i gang. Hvad er reglerne og hvad må du?
 • Du har en okay økonomi, men drømmer om der er flere penge til dig selv.

Så er det her kursus for dig!

Onlinekurset Vejen til bedre Cashflow, lærer dig hvordan du med  små enkle moduler. der med sikkerhed forbedrer dit cashflow.

Dit cashflow er den pengestrøm, der kommer ind og ud af din bankkonto. Det bedste er at du får langt flere penge ind end du giver ud. 

Lær de simple men enkle  genveje at kende, så du lettere kan holde pengene hjemme på din konto. At tænke og arbejde smartere med dit cashflow, flytter nemt din økonomi til det bedre.

Dit cashflow er afgørende for,  om du har penge til at kunne betale dine regninger til tiden, om du kan investerer i nyt til din virksomhed, hvor lang tid du har råd til at holde ferie.

Uanset om du har godt eller dårligt cashflow, kan du altid gøre det bedre. Det handler ikke om, at du skal sælge mere eller sparer. Det handler om  work smarter not harder.

Hvad siger du til dig selv?

- når der ikke rigtig er penge nok...


 • Det går nok, sådan er jo at være selvstændig - det tager tid inden forretningen kører
 • Du kigger på tallene i næste uge...., så har du måske lidt mere tid
 • Du føler dig bange og stresset, fordi du ikke helt har overblik over om der er penge nok
 • Du hæver lidt løn til dig selv, løbende når der er penge på kontoen
 • Din siger til dig selv, at din bogholder laver din bogføring, så hun har styr på det - men har DU styr på det. Det er jo dig der styrer din forretning, dine salg og indkøb, så du har brug for selv at have styr på din økonomi.


Drømmer du om noget helt andet?


Vil du gerne have en økonomi, hvor du ikke skal gå og have ondt i maven?

Vil du have en økonomi der giver dig langt større overskud - blot ved at arbejde smartere?

Vil du have insider tricks til hvordan du får pengene til at være på din konto - i stedet for at dine penge står på andres konti?

Vil du gerne lærer hvordan du tænker smartere omkring dit cashflow?

Så se med her:

Work Smarter Not Harder 

med dit Cashflow/Pengeflow!


 • Du kan komme i gang med at forbedre dit cashflow/pengeflow med det samme
 • I de 8 moduler får du gode råd og tips, der med garanti virker positivt på pengestrømmen i din virksomhed, og som du kan implementere din virksomhed - uanset om den er stor eller lille.
 • I hvert modul er der video og tekst. 
 • Du får et worksheet lige til at printe ud, så du kan sidde stille og roligt i sofaen og arbejde.
 • Du får worksheet, så du hurtigt og nemt kan sporer dig ind på, hvor din pengestrøm kan blive bedre, så du fremover altid har penge på din konto
 • Online worksheet, så du kan vende tilbage til dine svar.
 • Du får et flow i hvert enkelt trin, der er nemt at forstå, jeg har ry for at forklare tingene klart uden en masse smarte fagudtryk
Spar tid og penge


 • Du får tips til, hvordan du sparer tid og undgår dobbeltarbejde
 • Du får tips til, hvilke værktøjer du med stor fordel kan bruge og derved sparer tid og penge
 • Du får viden og input du ikke kan læse dig til i nogen lærebøger, det er ren insiderviden fra mange års praktisk erfaring fra faget - direkte fra eksperten til dig.
 • Investerer du NU får du et bonusmodul med i købet, som giver dig yderligere 5 tips til, hvordan du kan forbedre økonomien

 

Jo hurtigere du kommer i gang med at kigge på muligheder for at optimere dit cashflow

- jo hurtigere får du en sund og levedygtig virksomhed

 

Din investering i at få insiderviden til, hvordan du smartere får et langt bedre pengeflow, der hver dag fremover styrker din økonomi, er 1.295 kr.


 Det svarer til ca. 2 par timers bogføring hos din bogholder, som ikke forbedrer dit pengeflow.


- handler du på den viden du får her i kurset forbedrer du dit cashflow hver dag fremover.


Din garanti er, at alle de råd og tips du får, er gennemtestede gennem mange år.

Jeg ved hvad jeg taler om, jeg har arbejdet med cashflow i mere end 30 år i både små og store virksomheder. Uanset størrelsen på din virksomhed, er et godt cashflow afgørende for om din virksomhed kan overleve i længden. Det kræver penge på kontoen at udvikle din virksomhed og det er nødvendigt hvis du vil have en sund og levedygtig virksomhed i mange år.

Udnyt den viden du får i kurset. Du skal ikke ud og sælge mere eller sparer dig til et bedre cashflow. I dette kursus får du insiderviden om hvordan andre virksomheder med succes har forbedret deres cashflow og økonomi. Dette kursus er for alle selvstændige der vil arbejde smartere og vil have flere penge på kontoen.

Jeg garanterer dig, at du får tårnhøj værdi, der langt overstiger 1.295 kr.

Det er dig der bestemmer, hvor meget værdi du vil have ud af kurset. Jo flere af genvejene du implementere i din virksomhed, jo større bliver dit pengeflow og jo bedre økonomisk fundament skaber du i din virksomhed.


Få fingrene i  minikurset "Vejen til bedre cashflow" til 1.295 kr., der vil give dig en langt bedre pengestrøm, flere penge på kontoen og bedre indtjening.

Bonusmodul med 5 ekstra genveje, der virkelig rykker flere penge ind på din konto er med.

Få adgang til det hele med det samme til, 1.295 kr.


Så hvorfor vente?

Kurset er online, så du kan se det når du har tid, hjemme i sofaen.

Du får adgang til hele kursus, med 8 moduler, videoer og worksheets, ligeså snart du har trykket på knappen. Du modtage en mail med din log in kode indenfor få minutter.


Du har evig adgang til kurset.

Priserne er + momsLær af eksperten:

Jette Martine Beck, er uddannet indenfor regnskab, økonomi, ledelse, salg og coaching. Hun har mere end 25 års erfaring fra jobs som regnskabschef, salgschef, projektleder, controller og bogholder.

I 2012 startede Jette egen virksomhed og har hjulpet mange selvstændige med at få styr på deres regnskab, økonomi, budgetter, strategi, planer, mindset og ledelsesform.

Jette brænder for at hjælpe især kvindelige selvstændige med at få en sund og levedygtig virksomhed. Det gør hun gennem kurser lavet specielt til selvstændige og som businessmentor.

Vejen til bedre cashflow er blot et af kurserne.

 Pipaluk Holm-Jacobsen

Doula mama og ammevejleder

www.doulamamapipa.dk

"Jeg kendte ikke til cashflow inden kurset, og nu hvor jeg gør, har jeg fået nogle gode punkter, hvor jeg kan have mit fokus i forhold til min virksomhedsøkonomi.


Jeg har fået en række relevante tips, til hvordan jeg sikre min økonomi bedst muligt. Der har været nogle aha-oplevelse undervejs, som er vigtige men som jeg ikke ville have tænkt over.


Jeg vil anbefale kurset for at få et overblik over hvor man kan starte i forhold til sin virksomhedsøkonomi"

 Selvstændig

Nu med flere penge på kontoen

"Jette er superdygtig til at gøre det kedelige regnskab og økonomi spiseligt.


Hun er godt til at vise step by step hvad der skal til.


Jeg har lært en masse, som jeg strakt gik i gang med i min virksomhed. Jeg er overrasket over hvor hurtigt, jeg har kunne se gode resultater på min bankkonto"