fbpx

Budget for virksomheder

Næste Budgetkursus/workshop - lav dit lave salgs-, driftsbudget og likviditetsbudget og få styr på dine mål og planer bliver afholdt den tirsdag den 21. september 2021. 

Du kan allerede nu booke din plads. Booker du inden 21. august 2021, får du en opfølgende session over Skype med i købet (værdi 1.200. + moms) så sikre du dig, at du får lavet dine budgetter færdige til gavn for din virksomhed.

På budget kursus/workshop lærer du at lave dit salgsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget.

Budget i virksomheder bruger vi til at skabe overblik over hvad der skal ske ud i fremtiden. Man kan sige det er det økonomiske fremtidsbillede. Hvor er vi på vej hen. Hvad skal der til for at vi kommer i mål – er der noget vi skal justere for at vi når i mål.

Det findes en bred vifte af budgetter; for eksempel salgsbudgetter, driftsbudgetter, balancebudgetter, etableringsbudgetter og likviditetsbudgetter.

Du får teorien bag budgetterne, lærer hvordan du nemt tilpasser skabeloner til din egen virksomhed. Plus du har tid til at arbejde med dine eget budgetter. Det er meningen du kan arbejde videre når du kommer hjem. Du kommer til at arbejde med dit salgsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget.

Du lærer hvordan du nemt kan bruge dine budgetter til at styre din virksomhed dine drømme og dine mål efter. 

Sætter du dig mål, laver budgetter og tør stå ved dem vil du opleve vækst i din business.

De øvrige budgetter vil blive gennemgået, så du får forståelsen af de forskellige typer af budgetter, og hvornår de er relevante at benytte sig af.

Kursusindhold:
 • Kort gennemgang af de forskellige budgettyper, sammenhænge hvad, hvorfor og hvordan du bruger dem
 • Hvordan du tilretter budgetskabeloner, så de passer til din virksomhed
 • Sådan laver du dit slagsbudget for næste år, sådan bruger du budgettet som værktøj til at vækste din virksomhed
 • Sådan laver du dit eget driftsbudget, så du kan se hvor meget du skal sælge for at tjene din løn hjem.
 • Sådan laver du dit eget likviditetsbudget for næste år, så du kan se om du har penge til momsen og råd til at holde ferie
 • Du får hjælp til at arbejde på dit eget salgsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget
 • Sådan anvender du budgetter som en del af den økonomiske styring af din virksomhed.

Budgetskabeloner bliver mailet til dig nogle dage inden kurset, så du kan downloade det på din computer.

 

Hvem er budget kurset relevant for?

Alle virksomheder fra soloselvstændige til store bør have budgetter. Budgetter i din virksomhed giver overblik over om dine ønsker, drømme og muligheder hænger sammen. Salgsbudget viser dig hvor meget du skal sælge, salgsbudgettet er et uundværligt værktøj når du skal planlægge din markedsføring. Driftsbudget giver dig svar på om du kan tjene penge på din virksomhed, hvis ikke lige med det samme så hvornår. Likviditetsbudget er vigtigt i forhold til hvor mange penge du har brug for der står på bankkontoen, for at du kan betale dine regninger de næste måneder frem. Læs budget for virksomheder

 • Iværksættere der vil godt fra start
 • Selvstændige
 • Ejere af mindre virksomheder
 • Bogholdere der vil have opgraderet deres viden.

Bemærk;  Det er et begynderkursus. Der er få pladser, da det er små hold, for at du kan få hjælp.

Hvem underviser?

Jette Martine Beck er uddannet indenfor regnskab og økonomi, har mere end 30 års erfaring fra stillinger som regnskabschef, controller og bogholder. I 2012 startede Jette op som selvstændig bogholder, har lavet regnskaber, budgetter samt undervist mange soloselvstændige, små og mellemstore virksomheder. 


Alt det praktiske: 

Kursets varighed 1 dag kl. 9.00 – 15.30

Sted Comwell i Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

Dato Tirsdag den 21. september 2021

Du skal medbringe  din computer hvor der er installeret Excel, Nemid eller dine kontoudtog fra banken et år tilbage, adgangskode til dit økonomisystem eller resultatopgørelser et år tilbage. Tallene skal du bruge til budgetterne. Husk stik til computeren og evt. forlængerledning.

 

Din investering er 2.995 kr. + moms. Det inkluderer fuld forplejning og materialer. Kun 10 deltagere.

Du kan vælge at betale i 3 nemme rater

Bonus til dig der tilmelder dig inden 21. august 2021 - du får en opfølgende session over Skype,  få hjælp til dit eget budget. Værdi 1.200 kr.

Det får du med dig

 • Redskaberne til og viden dit eget salgsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget, så du trygt kan arbejde videre hjemme.
 • Budgetskabeloner du kan bruge år efter år.
 • Viden om, hvordan du bruger dine budgetter til at vækste din virksomhed. Det giver dig overblik over din virksomhed fremadrettet og det er guld værd.


Sidste frist for tilmelding - hvis du gerne vil have en opfølgende Skype-session (værdi 1.200 kr + moms) oven i hatten 


Hvis du er i tvivl om kurset er noget for dig eller har du andre spørgsmål til kurset, så skynd dig at booke en telefontid - det koster dig ikke noget.


PS. Husk at gemme din faktura - dette kursus kan trækkes fra i din virksomhed.