fbpx

Budget for virksomheder

Budgetkursus live kursus - lær at lave driftsbudget og likviditetsbudget - få styr på dine mål og planer tirsdag den 22. september 2020 - din investering 2.995 kr. Book din plads inden 16. september og få en opfølgende session over Skype med i købet (værdig 1.200 kr) Få pladser

På budget kursus lærer du at lave driftsbudget og likviditetsbudget.

Budget i virksomheder bruger vi til at skabe overblik over hvad der skal ske ud i fremtiden. Man kan sige det er det økonomiske fremtidsbillede. Hvor er vi på vej hen. Hvad skal der til for at vi kommer i mål – er der noget vi skal justere for at vi når i mål.

Det findes en bred vifte af budgetter; for eksempel driftsbudgetter, balancebudgetter, etableringsbudgetter og likviditetsbudgetter.

Dette kursus er en kombination af teori og praktik. Der er afsat tid til at du kan komme i gang med dit eget budget, så du ikke er helt på bar bund når du kommer hjem. Vi kommer til at arbejde med driftsbudget og likviditetsbudget.

De øvrige budgetter vil blive gennemgået, så du får forståelsen af de forskellige typer af budgetter, og hvornår de er relevante at benytte sig af.

Kursusindhold:
 • Kort gennemgang af de forskellige budgettyper, sammenhænge og ansvar
 • Du lærer hvordan du laver et realistisk budget er der holder - men hvor du alligevel skal strække dig lidt
 • Hvordan du tilretter budgetskabeloner, så de passer til din virksomhed
 • Arbejder på dit eget driftsbudget og likviditetsbudget - her får du den hjælp du har brug for
 • Sådan anvender du budgetter som en del af den økonomiske styring af din virksomhed.

Budgetskabeloner til drifts- og likviditetsbudget bliver mailet til dig nogle dage inden kurset, så du kan downloade det på din computer.

 

Hvem er budget kurset relevant for?

Alle virksomheder fra soloselvstændige til store bør have budget. Budget i virksomheder giver overblik over hvad fremtiden vil bringe. Driftsbudget giver dig svar på om du kan tjene penge på din virksomhed, hvis ikke lige med det samme så hvornår. Likviditetsbudget er vigtigt i forhold til hvor mange penge du har brug for der står på bankkontoen, for at du kan betale dine regninger de næste måneder frem. Læs budget for virksomheder

 • Iværksættere der vil godt fra start
 • Selvstændige
 • Ejere af mindre virksomheder
 • Bogholdere der vil have opgraderet deres viden.

Bemærk;  Det er et begynderkursus. Der er få pladser, da det er små hold, for at du kan få hjælp.

Hvem underviser?

Jette Martine Beck er uddannet indenfor regnskab og økonomi, har mere end 30 års erfaring fra stillinger som regnskabschef, controller og bogholder. I 2012 startede Jette op som selvstændig bogholder, har lavet regnskaber, budgetter samt undervist mange soloselvstændige, små og mellemstore virksomheder. 


Alt det praktiske: 

Kursets varighed 1 dag kl. 9.00 – 15.30

Sted Comwell i Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

Dato Tirsdag den 22. september 2020

Du skal medbringe  din computer hvor der er installeret Excel, Nemid eller dine kontoudtog fra banken et år tilbage, adgangskode til dit økonomisystem eller resultatopgørelser et år tilbage. Tallene skal du bruge til budgetterne. Husk stik til computeren og evt. forlængerledning.

 

Din investering er 2.995 kr. + moms. Det inkluderer fuld forplejning og materialer. Få pladser.

Du kan vælge at betale i 3 nemme rater

Bonus til dig der tilmelder dig inden 16. september - du får en opfølgende session over Skype,  få hjælp til dit eget budget. Værdi 1.200 kr.

Det får du med dig

 • Redskaberne til og viden dit eget driftsbudget og likviditetsbudget, så du trygt kan arbejde videre hjemme.
 • Budgetskabeloner du kan bruge år efter år.
 • Viden om, hvordan du kan følge op på dine budgetter. Det giver dig overblik over din virksomhed fremadrettet og det er guld værd.

Hvis du er i tvivl om kurset er noget for dig eller har du andre spørgsmål til kurset, så skynd dig at booke en telefontid - det koster dig ikke noget.

PS. Husk at gemme din faktura - dette kursus kan trækkes fra i din virksomhed. 

Mange hilsner

Coach og Mentor speciale Penge og Økonomi, Iværksætter, Regnskabskonsulent