fbpx

4 ting du ikke skal gøre, hvis du skal til møde hos din bankrådgiver!

Møde hos bankrådgiveren

Hvis du tænker, at du på et eller andet tidspunkt ude i fremtiden får brug for din bankrådgiver til at hjælpe dig, er du nødt til at have/skabe en god relation.
Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for et lån, få hævet kassekreditten, eller at vi ønsker billigere lån.

Hvis du nemt vil kunne komme i betragtning til et af disse goder, er der 4 ting, som du absolut ikke skal gøre:

• At have haft overtræk på din konto jævnligt eller gennem længere tid
• At vise bankrådgiveren, at du ikke har helt styr på økonomien
• Ikke være klar i spyttet over, hvad du præcis ønsker
• Have en masse gæld – men ingen opsparing

Men der er hjælp at hente. Jeg hjælper dig med at få overblik over din økonomi, sætter tingene i system og guider dig i, hvordan du håndterer dit møde med bankrådgiveren.

Møder i banken behøver ikke at være skræmmende, hvis du er ordentligt forberedt. Forberedt bliver du ikke ved et hurtigt fix et par dage før mødet. Forberedt bliver du, hvis du gennem længere tid har arbejdet målrettet på en sund økonomi. Derfor er det en god ide at starte forberedelserne, mens alt går godt.

Vær forberedt

At være forberedt til dårlige tider kræver forberedelse i gode tider

Jeg er selv gået fra at frygte møder med banken til at få skabt en god relation med rådgiverne. Det har for mig betydet, at jeg i midt i finanskrisen stod uden job med et utæt tag, som ikke kunne lappes, men skulle skiftes. Jeg fik forhøjet kassekreditten uden de store problemer. På det tidspunkt var alle udlån nærmest en umulighed, og det ville ikke have været gået så let, hvis jeg ikke havde forberedt mig i de gode tider.

Vær god ved dig selv

At være forberedt til dårlige tider er meget selvkærligt. Det betyder færre bekymringer, hvis du skulle løbe ind i dårlige tider. Vil du gerne forberede dig?

Gennem et mentorforløb hos mig lærer du alt, hvad du præcis har brug for. Forløbet er skræddersyet til dig og din økonomi, og vi starter altid der, hvor du er. Her bliver du ikke mødt med løftede pegefingre og fordømmelse. Jeg har en kæmpe værktøjskasse, som jeg villigt vil dele med dig. Det vigtigste for mig er nemlig din succes. Det første skridt er det sværeste.

At have en sund og stærk økonomi giver dig gode kort på hånden. Det giver dig mulighed for at forhandle til billigere renter samt lave bankskifte, hvis din egen bank ikke vil give dig det, som du vil have. Det kan virkelig spare dig for rigtig mange penge hvert år og endnu flere over lånenes løbetid.

Du er også velkommen til at komme med på online forløbet Få en stærk økonomi, her kommer du stille og roligt igennem hele din økonomi. Du kommer til at gå fra frustrationer, dårlig samvittighed over økonomien til langt mere selvtillid omkring, hvordan du håndtere din økonomi på bedst mulig måde for dig. Jeg kan garantere dig, at du kommer til at lære at tænke økonomi på en helt anden og langt mere sjov og nydelsesfuld måde. Og den måde vil du tydeligt kunne se på din netbank – ret hurtigt. Vil du med? Læs mere her

 

Mange hilsner

 

 

 

 

 

Jette Martine Beck

Coach og Mentor speciale penge og økonomi, Iværksætter, Regnskabskonsulent


Jeg tilbyder dig:

At hjælpe dig med dine økonomiske udfordringer, så du får mere overskud.

Sessionerne er altid individuelt tilpasset præcis dig. Det er vigtigt for vi er alle forskellig og vores forhold til vores penge er forskellige.

Du kan vælge at booke 3, 5 eller 10 sessioner

Læs mere her


Mere læsestof: Vil du have et rigere liv?

Følg mig på facebook 

Følg mig på instagram


Jette Martine Beck

Coach og Mentor speciale Penge og Økonomi, Iværksætter, Regnskabskonsulent

5 steder din lille virksomhed snyder sig selv

(også selvom du har en anden til at lave dit regnskab)

Skriv dig op og få den 1 mail i serien der giver dig tips til større overskud i din virksomhed

Du til melder dig samtidig Nyhedsmagasinet Feminin Økonomi for 0 kr.